J.J. van der Hoeven is een hecht familiebedrijf dat al sinds 1911 in de aannemerij actief is. Vroeger werd vooral handel gedreven in diverse grondstoffen, waarna het bedrijf zich steeds meer specialiseerde in grond- en sloopwerken. Ook het inzamelen, verwerken en overslaan van afval werd destijds een belangrijke activiteit van het bedrijf.

 

Rond de negentiger jaren kwam hier het plaatsen van de eerste ondergrondse containers bij, waarmee een specialisme in de kinderschoenen stond. De jaren hierna is deze specialisatie verder uitgewerkt.

 

Inmiddels is J.J. van der Hoeven & Zn. uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. De jarenlange ervaring is doorgegeven van generatie op generatie. De huidige werkzaamheden zijn vooral toegespitst op grond-, sloopwerken en het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ca. 30 medewerkers. Toch is het een (h)echt familiebedrijf gebleven, waar gezelligheid en een prettige werksfeer aanwezig zijn.

 

Onze mensen zijn dagelijks actief op diverse werken, waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staan. Dit is mede terug te vinden in de certificeringen, zoals ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015, VCA** en SIKB BRL 7000.

Nieuws